Висока цена като се има впредвид че аз търся по скоро телевизията Не се ли предлагат само индивидуални тунери които да са на по поносима цена и струва ли си монтирането
Известие
Collapse
No announcement yet.
Video вход на ICS
Collapse
X
-
Колеги ползваите едно хубаво dvd което е с RGB и сте готови.Например http://www.technomarket.bg/products/...sung-dvd-hr733 А ето как см го напревил аз http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42906Last edited by stuci2; d.m.y г., 20:42.
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеВисока цена като се има впредвид че аз търся по скоро телевизията Не се ли предлагат само индивидуални тунери които да са на по поносима цена и струва ли си монтирането
Сега с цифровизацията на ефирните телевизии, за предпочитане са DVB-T приемници. Примерно такъв. Доста такива приемници нямат RGB изход (какъвто е видео входът на нашите ICS - и). В такъв случай се налага ползването на съгласуващ модул. Примерно composite video - to RGB. Също се намират и не са скъпи.
По мое мнение, човек може да си спретне цифрова телевизия на ICS-а за около 300 - 400 лв. Ако потърси втора употреба - вероятно и по-тънко.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеКолега кажи какъв е този преобразовател който ще свърши работа за този тунер.
Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеИма ли шанс сигнала да бъде стерео ?
Comment
-
Първоначално публикувано от NVG Покажи съобщениеДа, ако се ползва входа на CD чейнджъра
За да се активира RGB входа, трябва ICS - ът да е в режим "навигация". За да се активира стерео - входа, служещ за чейнджера, трябва ICS - ът да е в режим CD.
Не знам дали двата режима са възможни едновременно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Възможно е.
Включва се видеовхода. Изключва се и се влкючва ICS-a и след това се избира режим CD. Естествено трябва да има донгъл на мястото на CD чейнджъра (UniLink интерфейса), който да "излъже" ICS-a, че има чейнджър за да отключи AUX-In входа. Ако колата има чейнджър, последното не е необходимо.
Comment
-
Първоначално публикувано от NVG Покажи съобщениеAlfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Прав си.
Цената не е добра въпреки, че аз платих на времето повече за този конвертор. Сега е намален.
Проблема е, че друг такъв не можах да намеря. Масово се предлагат Composite to RGB, самоче синхросигнала е вкаран в зеления цвят. При този синхрото е отделно (такава, каквото го иска ICS-a).
Така седят нещата.
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеДобре де ако си намеря плейър с този РБДж изход , ще мога ли де гледам концерти на монитора си, без значение дали е стерео или моно?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment